Nye tiltag for integration

For at det skal lykkes for de gamle partier i det danske folketing, at få danskerne integreret i den islamiske voldskultur, som nu er blevet en afgørende faktor i mit fædreland, ser man nu nye måder, at det sker på.

Personer der sympatisere med denne voldskultur, bliver fordelt omkring i det danske samfund som arbejdskraft. Mange bliver ansat i det offentlige feks. kommuner, politiet og forsvaret. På denne måde infiltreres de godt og grundig efter planen, ja selv i flere danske partier har dette kunne lade sig gøre. Personligt ønsker jeg aldrig nogen sinde, at skulle betjenes af personer fra denne voldskultur, der også samtidig foragter vores måde at leve på. Ligesom jeg på samme måde afskyr nazismen, og de personer der har sympati for dette. Islam (underkastelse) og nazismen er to alen ud af samme dårlige stykke.

Tag nu et nyt eksempel på den omvendte integration. ”Politiks aftale om elevfordeling på almene gymnasier” Selv om alle elever havde udfyldt de skemaer, de var blevet bedt om, for at andre kunne danne sig et indtryk af hvilket gymnasium den enkelte elev ønskede at gå på, blev disse ønsker tilsidesat. Eleverne blev i stedet tvangs fordelt til de gymnasier, hvor der er mange indvandre. Altså, som jeg påstår, danskerne skal med magt integreres i islamisk voldskultur, efter ønske fra flertallet i det danske folketing. En’ ting undre mig meget, hvorfor stemte Dansk Folkeparti for dette forslag? Er det som mange antyder, Dansk Folkeparti har glemt deres mærkesager, og er blevet lullet i søvn. Sådanne tvangsflytninger sker mange steder i landet også i Skive Kommune. Vi vil nok fremadrettet se flere og flere former for tvangsflytninger, ja tvang i det hele taget, især med det røde flertal der i dag findes i Danmark. Så danskere, nyd den frihed I endnu har. Danskerne skal nok se i øjnene, at Danmark skal så grueligt meget igennem, inden det atter lysner og nogen kæmper friheden tilbage.

”Når mælken er blevet sur blander de det med vand. Jeg vil hellere undvære den sure mælk. Rent vand tak” citat skrevet af en der også ønsker et frit Danmark.

Erik Mortensen / Nye Borgerlige / Kybehuse 153 – 7870 Roslev.

http://erik-mortensen.dk/kontakt/

https://www.facebook.com/erik.mortensen.58726

https://www.facebook.com/NyeBorgerligeiSkive/