Også fremgang i Tyskland.

I skrivende stund, har jeg ikke kunnet finde omtale af de tyske valg i Skive Folkeblad. Skulle jeg alligevel have overset det, så sker der ikke noget ved, at det bliver gentaget.

Det er ikke nemt for Skive Folkeblad, at dække alt udenlands stof. Godt, at andre incl. undertegne har den mulighed, at bruge spalteplads til noget sådant.

Skive Folkeblad har åbenbart fravalgt, at bringe søndagens store begivenhed i Tyskland. Nemlig, at ved 2 delstatsvalg hvor partiet Afd. der som mange andre partier i Europa, er modstander af den indvandring der bla. sker fra ikke vestlige lande. Men, ved at Skive Folkeblad fravælger, at omtale dette, skåner avisen jo også De Radikales kernevælger, nemlig muslimerne.

Der er heldigvis i Tyskland ved, at være en forståelse for ikke mere, at tænke på tidligere tiders politiske fejltrin. Problemerne med indvandringen i Tyskland er ved at være så store, at nogle steder tangerer det ”Svenske tilstande” Rigtig mange tyskere har som i Danmark, fået nok af den muslimske dårlige opførsel. Men, lige som i Danmark, er denne uheldige udvikling sket, fordi der er politiker der er så naive at tror, at den ondskabsfulde muslimske religion Islam, kan gå hånd i hånd med tyske og danske værdier. Vi er mange, der ikke på nogen måde vil accepterer indrømmelser til muslimerne. Men indrømmet, der er stadigvæk i Danmark, og mange andre Europæiske lande et flertal, der underkaster sig muslimernes love/religion. Vi andre må så vente på, at dette flertal på et tidpunkt, også får nok af disse muslimer. Indtil videre er det åbenbart ikke deres første prioritet, når de skal sætte deres kryds i stemmeboksen. Men, kunne vi så ikke blive fri for at hører på deres klager over muslimerne, for det er om noget hyklerisk.

Men flot var det, at Alternativ für Deutschland (Afd) ved disse delstatsvalg fik henholdsvis 24,4 % af stemmerne en fremgang på 12,2 % Kun overgået af SPD der fik 26,4 % en tilbagegang på 5,5 %  i Brandenburg. Og i Sachsen fik de 28,1% en fremgang på 18,4 % kun overgået af CDU der fik 33,1% en tilbagegang på 6,3%.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *