Oplysninger til Peter Hahn

Jeg undrer mig meget, over hvorfor du som byrådspolitiker, ikke tager fat i alle de problemer der i dag er i Skive kommune. Du skriver om et lovforslag, der vedrører børn. Her forventer du, at det vil stille børnene meget bedre. Så langt så godt, den hjælp en kommune i dag kan yde forældre der har det svært, lever Skive kommune langt fra op til i dag, og her er du om nogen ekstra medskyldig, da du er medlem af Børne – og Familie udvalget, gør du noget? NEJ.

Det er ikke småting, man læser og hører om, når man bliver kontaktet af borgere fra Skive kommune, der gerne vil have råd og vejledning. Til de børn det drejer sig om, kan jeg ikke med god samvittighed sige ” Velkommen til livet – tillykke med dit valg af Kommune” Selv meget ressource stærke forældre har det vist sig, at kommunen har kunnet køre ned.

Ikke kun børn og deres forældre bliver trynet af Skive kommune. Som jeg før har nævnt i adskillige læserbreve, så er svage og handicappede borgere også udsat for dette, med store forringelser til følge. Hvorfor gør du ikke noget ved det Peter Hahn?

Erik Mortensen

Spidskandidat for Nye Borgerlige, Skive