Ovenud lykkelig

Man kan da kun blive lykkelig, når noget ser ud til at lykkes.

Nu ser det ud til, at min kamp for ”Diabetiker i knibe” lykkes. Men hvorfor skal der gå 5 år, før nogen i Skive byrådet vil erkende, at det kan lade sig gøre, det som jeg foreslog? Nu også med støtte fra formanden for Diabetesforeningen i Skive, Else Stokholm.

Ja, det kræver et flertal for at få det gennemført. Men det starter altså med, at et byrådsmedlem stiller forslaget, og det har ikke været stillet siden, jeg sad i byrådet. Nu kan jeg så læse, at Else Stokholms politiske venner i byrådet SF’erne Anders Bøge og Elsemarie Trøst, vil genoverveje deres modstand mod denne forbedring for diabetikerne.

Hvis det nu ikke, mod forventning, lykkes at få det gennemført i indeværende år, vil vi fra Nye Borgerlige kæmpe for, at det kommer til at ske efter nytår, når det nye byråd samles.

Skulle det komme an på pengene dertil, hvis det mod forventning skulle vise sig at blive dyre, ved vi hvilke kommunale budgetter penge kan hentes fra. Og der vil også blive rigeligt til ekstra velfærd for kommunens handicappede.

Erik Mortensen

Spidskandidat for Nye Borgerlige, Skive