Overrabbinerens knæfald for islam.

I DR2 Debatten torsdag aften, så vi hvordan tidligere Overrabbiner Bent Lexner mod al forventning forsøgte at camouflere nutidens største trussel mod jøderne. Jøderne, har ingen grund til at dukke sig, og slet ikke overfor muslimerne. Der er små og store grupperinger i Danmark, der ikke vil jøderne det godt, det er utvivlsomt. Selvfølgelig Nynazisterne, som der kun kan tages kraftigt afstand fra. Det samme gælder for muslimerne, som er den største gruppe, der ikke vil jøderne det godt. Men også på venstrefløjen, der konstant støtter Palæstinenserne i kampen på Gaza striben med ”Boykot Israel” kampagner. Det er suverænt islam, der er den største trussel mod den civiliserede verden i dag. Og i særdeleshed, når det gælder truslen mod jøderne. Chikane og vold mod jødiske børn især Københavnske skoler og intuitioner.

Hvorfor er synagogen i København under militær bevogtning i dag? Ja, det er en konsekvens af muslimsk terror! Terroristen, den islamistiske galning Omar el-Hussein, der først sendte en kugleregn ind i en forsamling i Krudttønden og dræbte filminstruktøren Finn Nørgaard. Derefter forsøgte han, at nedslagte jøder ved en fest i synagogen i Krystalgade. Husk, at han under dette terrorattentat, blev beskyttet og skjult af kujoner, islamistiske brødre.

Hvorfor er samfundet overalt barrikaderet med såkaldte koran betonklodser?

Ja, det er for at beskytte befolkningen mod islamistiske galninge, og ikke mod typer som Psykopaten Anders Breivik, som Morten Østergaard bevist fejlagtigt sagde i Debatten, igen holdt denne Radikale politiker hånden over muslimerne. Husk nu på at Breiviks sindssyge aktion var rettet mod Norske socialdemokrater, fordi de efter hans udsagn, forrådte det norske folk og tillod en masseindvandring af muslimer.

Nynazisternes opblomstring og angreb mod jøderne er godt hjulpet på vej af islam.

Det er en naturlig konsekvens af de kolossale omkostninger, der tildeles overvågningen af islamistiske aktiviteter i Danmark og Europa.

Har vi fuldstændig glemt vores historie? Før besættelsen var det den Radikale Peter Munch (født i Redsted på Mors) der som udenrigsminister og Socialdemokraten Statsminister Th. Stauning, der førte et meget progressivt samarbejde med den nazistiske besættelsesmagt. Det kostede angiveligt mange jøder livet! Grænsen til Danmark lukkes for forfulgte jøder oktober 1938. Man vil fra Radikal side til skønne islam, at erobre Danmark og resten af Europa.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.