Plaget af massiv chikane og brandstiftelse

Trist, at vi endnu engang kan læse i denne avis, at mennesker af anden etnisk herkomst end dansk chikanerer andre mennesker. Det er jo ikke noget nyt, heller ikke i Skive. Det er blevet meget værre igennem årerne, kommunen har totalt spillet fallit, også hvad dette angår.

Byrådsmedlem valgt for Skivelisten, Per Jeppesen, har via sit kommunale job den daglige gang blandt disse mennesker, hvad har han udrettet i alle disse år, hvor det kun er blevet værre og værre? Intet, men at gå og lefle for disse mennesker, finder Per Jeppesen ud af, især nu op til valget. Han søger kandidater til Skivelisten, gad vide om nogle af disse uregerlige mennesker kommer på listen? De skal i hvert fald nok stemme på ham.

Det er jo helt til grin, når vi alle kan læse, at de fortsat vil klare disse angreb mod vores kultur med dialog og visitkort. Tænk, med disse helt uacceptable chikanerier vil man ikke gøre andet. Og så kan vi læse, at dette ikke er det værste sted i Skive. Borgerne i disse områder er skræmt fra vid og sans, ingen vil ud med deres navne og adresser. Ingen vil stå offentligt frem af frygt for repressalier. Så nu har indvandrerne opnået det de vil, nemlig at gøre danskerne bange. Nu skal de bare sig bøh til danskerne, så vender de sig om for at siger undskyld til det nye herrefolk.

Jeg er glad for, at jeg aldrig nogensinde har stemt på partier, der i den grad har hovedansvaret for det, der sker lige nu i Skive, ja hele Danmark, nemlig alle de gamle partier.

Lad os få på bordet hvad der sker andre steder i Skive, som åbenbart er meget værre end disse alvorlige chikaner og brandstiftelse, der sker på Dalgas Allé. De er måske så grove, at det er forbudt for børn? Politikerne i Skive Kommune svigter, SSP svigter, politiet svigter. Hvem husker ikke når de tre byrådsmedlemmer, alle ansat ved politiet, Peter Hahn, Morten Enggaard begge fra Venstre, og sidst men ikke mindst viceborgmester Peder Christensen, som så gerne vil være den næste borgmester i Skive.

Fra dem har vi kun hørt, at det skal nok gå, politiet har styr på det, SSP gør en god indsats. Det bliver spændende, om der kommer et tilbud til disse indvandrere om at give dem flere klubmuligheder eller nogle årlige rejser til varmere himmelstrøg, alt betalt af skatteyderne i Skive Kommune. Vi er total til grin her i det, der engang var vores Danmark.

Jeg har læst i Skive Folkeblad onsdag den 8. september, at borgmester Peder Christian Kirkegaard håber, at SSP er løsningen. Den sang fra borgmesteren og resten af byrådet har vi nu hørt på i flere år, intet hjælper. Kun hjemsendelse til muslimernes lande, men her vil Skive kommune heller ikke deltage.

 Erik Mortensen. spidskandidat for Nye Borgerlige