Politi svigt!

I en ny rapport fra Amnesty International, slås det fast, at tusindevis af kvinder hvert år bliver udsat for voldtægt i Danmark, uden at få retfærdighed, og en masse mænd slipper af sted med voldtægten. Jeg kan undre mig over, at Verdensbankes nye rapport netop har Danmark på en delt førsteplads, når det kommer til ligestilling mellem kønnene.

Et flertal i det danske Folketing har travl med, at fortælle, at når det drejer sig om feks. udvisning af flygtninge og indvandre, har Danmark skrevet under på dit og dat og derfor kan de ikke udvises. Danmark har for længst underskrevet en international konvention, som skal beskytte ofre for voldtægt med samtykke-baseret lovgivning. Men nej, det er åbenbart ikke så vigtigt, at efterleve.

Politiet har efter min mening et kæmpe ansvar for, at det står så dårligt til med denne udvikling. Danmark er et eldorado for flygtninge/indvandre med muslimsk religion. Kvinder er for Dem i mange tilfælde et legitimt jagtbytte for voldtægt ifølge Deres religion. Med et passivt dansk politi der knap nok gider løfte ”røven”, når der kommer en kvinde og vil anmelde en voldtægt, så er der frit spil. Med den attitude politiet også her udviser, sker der det, at i en retssag om voldtægt slipper voldtægtsmanden, fordi politiet ikke har været dygtige nok til at fremskaffe beviserne.

Jeg har tidligere i et læserbrev kommenteret overfaldet på en 16 årig pige i Skive anlæg. Her blev pigen voldtaget af to unge syrere. Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 13.00 kunne de begge forlade Vestre Landsret, som frie mænd. Pigen havde ikke sagt nok fra.

Ved gennemgang af voldtægtsdomme tegner der sig et billede af, at ofre for overfaldsvoldtægter overvejende er unge kvinder, der lider stor skade. Flere har, måtte opgive studie og arbejde og kæmper år efter voldtægten med mareridt, angst og posttraumatisk stress. Samme gennemgang viser også, at langt de fleste gerningsmænd i den type sager, er udlændinge.

Hvis man følger med i disse sager, er der noget, der går igen og igen, nemlig poltiet. Flere oplever, at politiet fra start antager, at kvinden selv var ude om det, og hun kunne lige så godt indrømme det, med det samme. De får ingen informationer med hensyn til sagen. Ikke før lang tid efter, hvor de så får besked om, at gerningsmanden ikke kunne findes, og politiet ikke foretager sig yderligere. Hvis de i det hele taget havde foretaget sig noget?

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *