Politisk svigt.

Ikke engang Dansk Folkeparti har formået, at gennemskue retssystemet, når det drejer sig om udvisning af kriminelle som Jimmi Levakovic. Højesteret har stadsfæstet, at han kan blive i Danmark og fortsætte med sine ugerninger. Sikkert ligesom så mange andre indvandre. De fleste ”normale” politiker, står nu i kø ved håndvasken, de forstår ikke denne dom. Forstår? Ja hvad forstår de? når det drejer sig om sådan noget. De burde om nogen, kende konsekvensen af de retningslinjer de selv har vedtaget. Nu vil de ændre det, så det bliver som Nye Borgerlige har foreslået. Trist, at de ikke kendte konsekvensen, trist, at vi dansker, der ønsker disse mennesker hen hvor peberet gror eller, ud på en øde ø, nu fortsat skal kunne se på, at det Danmark vi holder af, mere og mere blive ødelagt.

Ynkeligt, at læse Peter Skårup udtale ”at man har i sinde at hive justitsministeren i samråd, for at få en forklaring” Skal justitsministeren forklare Peter Skårup noget, som Peter Skårup vidste eller burde vide? Stine Bramsen fra socialdemokratiet ønsker det samme. Hun er derimod undskyldt, for det har aldrig været hjerteblod for socialdemokraterne, at udvise flygtninge og ballademager.

Efter en sådan Højesteretsdom, kommer jeg til at tænke på. Er disse dommer bange? Er de blevet truet? Eller har de som i andre sager totalt mistet jordforbindelsen?

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *