Provokatør/Provokerende.

I Skive Folkeblad har jeg på det sidste kunne læse ordet provokatør flere gange. Skrevet bla. omkring besøget af Rasmus Paludan i Skive. Hvad er en provokatør? Måske en person, frygtløs provokatør, der vil gøre landets befolkning opmærksom på et, for ham/hende voksende problem. Er Skive Folkeblad så ikke også en provokatør? Jo, de er. Der meget, der i dag kan opfattes som provokation. Men det kommer vel an på hvordan modtagerne af budskabet opfatter det. Personlig mener jeg, at det er vanvittig provokerende af Skive Folkeblad ensidig, at fokusere kun omkring, efter deres opfattelse, det negative ved Rasmus Paludan og hans lovlige anmeldte demonstrationer. Har jeg overset, at den moddemonstration der opstod ved Dalgas Kalifatet, og som ikke var anmeldt, er blevet nævnt som noget negativt i Skive Folkeblad? Er det ikke også voldsom provokerende, når unge muslimer terrorisere by og land? Er det ikke også provokerende, når Enhedslisten og de Radikale, hensynsløst ønsker indvandring fra muslimske lande? Er det ikke også provokerende, når muslimer afholder deres fredagsbøn enten på Rådhuspladsen i København eller på Christiansborg Slotsplads? Eller når de mange muslimer der støtter op omkring det, indtil videre lovlige Hizb ut-Tahrir, demonstrer mod det vi i Danmark, ønsker at bevare? Og hvad med alle de imamer, der ved deres fredagsbøn taler om et Danmark som de i fremtiden ser som et muslimsk ledet land? Og hvad med muslimer der vil ødelægge paraden for homoseksuelle, og når studenterne fejre deres eksamen. Unge utilpassede muslimer fra Kalifatet i Brabrand der ikke kan opfører sig ordentligt, men spreder skræk og rædsel. Alle har sikkert forskellige opfattelser af ordene provokatør/provokerende, og om det skal opfattes som noget negativt eller positivt.

  En oplysning til chefredaktør Ole Dall. I torsdagens leder skriver samme, at det forlyder, at der vil blive anmeldt en moddemonstration. På forsiden i samme avis står det klart og tydeligt, at Det Islamiske Hus har anmeldt en moddemonstration. Jeg er enig med Ole Dall, når han skriver, at det desværre er nødvendigt, at indkalde politiforstærkning fra andre dele af Jylland, ja, hvorfor kan en anmeldt fredelig/ikke voldelig demonstration ikke få lov til, at foregå uden muslimernes voldelige indblanding? Svaret kan være: Det er deres kultur. Når nu politiet flytter Paludans demonstration, som var først anmeldt, til en anden adresse fordi muslimerne også anmelder en demonstration. Så får muslimerne deres ønske opfyldt på bekostning af Rasmus Paludan. Muslimernes demonstration gør, at politiet får en ny opfattelse af situationen, altså opfatter de denne nye demonstration som farlig, hvorfor bliver denne demonstration så ikke forvist til en mark uden for byen? Endnu et tegn på knæfald for muslimerne og en tilkendegivelse fra ordensmagtens side om, at de ikke magter de opgaver, vi som dansker forventer af dem. En sørgelig udvikling for Danmark.

   Jeg kunne læse, at byrådsmedlem, mentor for utilpassede muslimer og dømt for mandatsvig Per B. Jeppesen var en glad mand, da han spiste gratis med hos muslimerne fredag den 12. april. Her havde han så en god mulighed for at tale med en anden dømt person, nemlig imam Mohamed Jammal, dømt for at sammenligne homoseksualitet med dyresex/pædofili.

Oplagte lokale støtter til Rasmus Paludan må da være bestyrelsen for Foreningen til væren om ytringsfriheden Skiveegnen, stiftet af Leo B. Rasmussen. Som PT har følgendes medlemmer i bestyrelsen: Formand Rud Kjems-næstformand Karl Johan Hald-kasserer Inger Marie Jensen samt Carsten Hornshøj. Måske ikke økonomisk støtte da det primært er støtte til personer eller interessegrupper på Skive egnen som begrænses i ytringsfriheden. Men så i det mindste komme med diverse støtte erklæringer til fordel for Rasmus Paludans ytringsfrihed

Sluttelig kan nævnes at Jørgen Kjærside fra Stop Diskriminationen virkelig tager ansvar, stor tak til denne mand. Han vil sikkert leve op til navnet Stop Diskriminationen, for der er virkelig meget af den slags i de muslimske miljøer, så held og lykke med arbejdet.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *