Skive Byråd.

Danmark vil tabe, hvis det som Skive kommunes Byråd nu er i gang med, og som der nu i Skive Byråd bliver kaldt en Win-Win-Win situation. Det drejer sig om ansættelser af muslimer i den trængte ældresektor. Trængt, fordi der igennem mange år har været en alt for dårlig personalepolitik/ledelse. Dette ser desværre ud til at fortsætte i 2019. Presset forsætter og små daglige goder bliver fjernet fra denne gruppe af personalet. Medens topledelsen sikkert fortsat kan bevilge sig ekstra økonomiske tillæg.

   Selv vores Statsminister har nu endelig indrømmet, at flygtninge kun er her på lånt tid, og de mennesker der undergraver vores værdier, har ikke nogen plads i det danske samfund. Men i Skive Byråd ser man anderledes på dette. Selv partier i Skive Byråd, som jeg troede havde samme holdninger, som jeg her giver udtryk for, har nu sagt ja til dette farlige knæfald over for muslimer. Ja, hele Byrådet i Skive Kommune minder mest af alt om et Byråd, der afholder deres fredagsbøn. Det er vigtigt, at holde sig for øje, at det at være flygtning er en midlertidig situation. Og ikke som socialdemokraterne i Skive Byråd ønsker sig, nemlig at de skal blive her.

   Vi har i Skive Kommune, ja i hele Danmark, ikke brug for en religion der netop vil bekæmpe de frihedsrettigheder – demokrati, ligestilling, ytringsfrihed, med videre, som er helt fundamentale for det danske samfund.  Ønsker Danmark arbejdskraft i en kortere eller længere periode, må man bruge den indvandrepolitik, som vi selv kan styre og ikke flygtningepolitikken.

   Jeg ved godt at Skive kommune er bedøvende ligeglade med om de firmaer de indgår aftaler med, overholder aftalerne/kontrakten bare det er billigt. Feks. er firmaer kontraktlig forpligtiget til, at det personale der benyttes kan tale dansk. Det samme vil nu gøre sig gældende, når nu kommunen sender muslimer ud til ældre og handicappede.

Ytringsfriheden længe leve.

Erik Mortensen – Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *