Smittetrykket?

Jeg kan ikke klare mere af den ligegyldighed over for Danmark, som vi ser fra indvandrere og deres efterkommer. Vi danskere oplever nu, at genåbningens fase 4 udskydes, fordi udlændinge fra Mellemøsten og Nordafrika skider på det danske fællesskab. Deres religion og tradition kommer som altid til at bestemme Deres opførsel.

Igen står vi i en situation, hvor indvandrere og efterkommer udgør en alt for stor del af de udfordringer, som påvirker og berøver danskernes hverdag, frihed og tryghed.

Hvordan kan man som dansker mene, at det er fedt? Hvem kan ved sine fulde fem ønske disse uintegrerbare udlændinge i Danmark? Jo, de gamle partier og de der har stemt på dem.

Hvorfor vil man finde sig i, at genåbningen af Danmark bliver udskudt på grund af blandt andet marokkanere, somaliere, pakistanere og tyrkere.

Lad os nu for pokker få udvist de udlændinge, der lever af danskernes penge eller begår kriminalitet, ud med den voldskultur.

Vi skal ikke finde os i mere. Vi skal klart og tydeligt, sige fra. Udover at disse mennesker koster danskerne mange milliarder om året, så gør dette at det kommer til at koste endnu mere.

De Radikale har løsningen! Zenia Stampe mener, at det skyldes, at disse mennesker får for lave overførselsindkomster. Hvor er det vildt og vanvittigt sagt. Men kunne man vente sig af andet fra dette parti?

Med venlig hilsen

Erik Mortensen, Nye Borgerlige, Kybehuse 153 – 7870 Roslev.