Socialdemokratiet på tyvetogt.

Der er panik hos socialdemokraterne. Først stjæler de valgprogrammet der omhandler indvandre flygtningepolitikken fra Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige.

Og nu også de grundlæggende borgerlige synspunkter om, at man ikke skal ligge samfundet unødigt til last. Hvis socialdemokraterne virkelig mener det de nu siger, havde det været en kæmpe hjælp for Danmark, hvis de havde sagt det for 40 år siden, ikke mindst det de nu siger angående flygtninge indvandring.

Kan man nu stole på socialdemokraterne? Nej, selvfølgelig kan man ikke det. Alle burde vide, at de kun siger det for at beholde magten. Tag bare det som minister Mattias Tesfaye siger, intet af det han lover, bliver ført ud i virkeligheden. Det samme vil ske med det, som Statsminister Mette Frederiksen nu siger om feks. ”arbejdspligt”, bidrage med det man nu har mulighed for at bidrage med til fællesskabet. Og den stramning over for dovne indvandre der altid kun villet nyde og ikke yde. Dette vil heller aldrig blive ført ud i livet med socialdemokraterne ved magten.

Så alle I vælger der valgte at gå tilbage til en fuser ved sidste valg. I er og bliver gjort til grin.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige