Stop hykleriet Kristian Pihl

Du starter dit læserbrev med følgende ” I Venstre er vi rystede og vrede over de grove dødsensfarlige eksempler på vanvidskørsel ” Bandemedlemmer bliver nævnt som nogle af dem der kører disse biler. Selv tidligere statsminister for Venstre Anders Fogh Rasmussen har endelig fået øjnene op for dette, men kun fordi det kom ham tæt på personligt. Jer i Venstre ligger som I har redt, desværre går det også ud over alle os danskere, der for længst har råbt ”vagt i gevær” For det er jo ikke nok, at nævne disse uhørligheder, som vanvidskørsler er. Der er grundlæggende noget galt der hvor indvandrende opholder sig. Og skylden for denne indvandring har du

Kristian Phil Lorentsen sammen med de fleste andre i Folketinget. Det havde været bedre, om du havde koncentreret dig om danskernes ve og vel, end tog og motorveje.  Nu begynder Jer i eliten selv at smage den medicin, som I har påtvunget os andre.

Flere af disse indvandre er i dag ansat eller valgt til poster i det danske samfund hvor, de med deres baggrund og ønsker, er med til at undergrave det danske samfund. Vi oplever det også lokalt.

Erik Mortensen

Nye Borgerlige, Kybehuse 153 – 7870 Roslev