Svar/Spørgsmål til Knud Bjerre.

Knud Bjerre,du må kalde mig lige nøjagtig hvad du vil. Jeg vil undlade, at kalde dig detjeg mest antager dig for at være. Med dit lave debat niveau, fortæller det mere om dig end om mig. Men tak, fordi du nu giver mig ret, i stort set det hele af,det jeg skriver. Og det du ikke nævner, der har jeg også ret. Men usaglige angreb er åbenbar det bedste forsvar for dig.

Selvfølgelig er du inhabil i denne julebelysningssag. Som involverende direkte/indirekte i Hotel Gl. Skive Hus, Bryggeriet og Skive Theater der alle er medlem af Skive Handel, er du da om nogen interesseret i, at Skive Handel får bevilget alle disse penge til julebelysningen i Skive By. Knud, udover dette, har du så ikke også et meget nært familiemedlem i bestyrelsen for Skive Handel? Hvis svaret er ja, så indrømmer du jo samtidig, at du under alle omstændigheder var inhabil i denne sag. I dit læserbrev giver du jo mig ret i min antagelse om, at hvis det drejer sig er et familiemedlem, så er man inhabil. Det er vel sådan, at du selv opfylder hele pakken der gør en person inhabil ” hvis en sag omhandler en selv, ens familie, ens egen arbejdsplads eller virksomhed”

   Det som du nedværdiger dig til at skrive om den lokale udbyder er bare ikke i orden. Du omtaler denne lokale udbyder, som en tilfældig mellemhandler. Selv om han var det, er det vel fuldstændig lige meget, bare pris og alle andre ting er opfyldt og som du selv har udtalt, var han jo den billigste. Men når du nu indrømmer, at denne måde at handle på, direkte fra fabrik, som Skive Handel gør brug af. Er der vel ikke èn eneste af Skive Handels medlemmer der ikke godt kan forstå og må accepterer, at kunder undgår at handle med disse tilfældige mellemhandler, der er medlem af Skive Handel og driver deres forretning i og omkring Skive bymidte, feks. hvidevare. Så Knud Bjerres opfordring til alle må være, gør som Skive Handel, køb direkte fra producenterne. Start med den forestående julehandel. Pinligt Knud Bjerre.

Det er også pinligt, at du ikke indrømmer, at de kr. 250.000 som du påstår udelukkende skal gå til julepynt ved skøjtebanen heller ikke er rigtig, hvorfor indrømmer du ikke, at du tog fejl? For det var kun en henstilling. Pinligt er det også, når du nu vil fremstå som en person, der har styr på fakta. Hvorfor valgte Skive Handel en leverandør hvis tilbud kun omhandler 17 sider og ikke den med 134 sider. For mig fuldstændig ligegyldig. Men for Knud var det alt afgørende med de mange sider.

Pinligt er det også, når du ikke vil indrømme ordlyden af referatet fra Byrådsmødet 09.10.2018, det var i forbindelse med Byrådets bevilling af yderlige kr. 250.000 her står følgende: Skive Handel har tidligere fået midler af Skive Bydelspulje til juleudsmykning i Skive: I 2015 er der bevilget kr. 130.000 til Julehygge i Skive (boder, bålsteder og julebelysning på Rådhustorvet) Af det bevilgede beløb er der brugt kr. 112.331.45.

I 2017 er der bevilget kr. 55.000 til indkøb af lystræer og højttalere i forbindelse med juleudsmykningen. Af det bevilgede beløb er der brugt kr. 36.960. Så alt det jeg har oplyst er fakta. Om Knud Bjerres udtalelser kan der bruges et par ord, som han selv ynder at bruge nemlig, Fake News. Hvor er det pinligt Knud.

Som medlem af Skive Byråd og formand for Byudviklingsudvalget har Knud Bjerre opnået det han ville. Trække i trådende til egen-, venners- og families fordel. Det er juleudsmykningen et godt eksempel på. Skive kommune er godt i gang med, godt og grundig at blive sovset ind i en gang politisk/personligt rod. Det er nepotisme så det basker. Det er rystende, at Skives vælgere ikke har kunnet forudse denne udvikling. Og det er ikke alene Knud Bjerre jeg her tænker på.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *