Svar til Anders Bøge

Anders Bøge du skriver, at jeg i et læserbrev har efterlyst en indsats i forhold til diabetikere. Nej Anders, ikke kun ét læserbrev men mange, men lige lidt har det indtil videre hjulpet. Måske lysner det, nu hvor der snart er valg til det nye byråd i Skive.

Nu vil du, som du skriver, sammen med mig køre mit forslag igennem. Nu vil Anders Bøge gerne være med til at tage æren for et rigtigt godt forslag, som jeg fremkom med for 5 år siden, da jeg var repræsenteret i Skive byråd for DF. Næste gang bliver det for Nye Borgerlige. I 5 år har du siddet og ikke gjort noget som helst, for at hjælpe de borger der har brug for hjælp.  Men nu brænder tampen under dig. Der er snart valg og din ven i SF, formanden for Diabetes foreningen i Skive Else Stokholm skriver lige nøjagtig nu det, som jeg foreslog for 5 år. Et forslag, der i den grad blev modarbejdet af dig Anders Bøge, sikkert fordi, at forslaget kom fra et parti, du ikke bryder dig om, så pyt med at det rammer de svage i samfundet. Man kan drage samme parallel til ikke vestlige indvandring. SF og andre forstokkede partier ville først efter 30 år indse, at den muslimske indvandring er en katastrofe for Danmark.

Du skriver videre, at jeg ikke politisk har gjort noget for diabetes patienterne. Hvordan kan du med god samvittighed se dig selv i spejlet, med en sådan udtalelse? Du taler simpelthen usandt. Mit forslag skulle overhovedet ikke på som et budgetforslag, som du påstår. Du skriver videre, at SF var min medspiller i denne sag, tvært imod, var du om nogen den person, der altid sammen med andre stemte imod.

18. januar 2017: Erik Mortensen stillede forsalg om, at der bevilges Flash glukosemåler efter de kriterier, som de øvrige kommuner, der i dag bevilger glukosemåling, anvender.

Erik Mortensen stemte for forslaget, resten incl. Anders Bøge stemte imod.

Anders Bøge, for godt to tusinde år siden var der åbenbart en klog mand der skulle have sagt ”Når debatten er tabt, bliver bagvaskelse taberens værktøj” Det er det, du nu bruger Anders Bøge. Du driver din politiske karriere med forbehold, sæt dig ind i sagerne inden en afstemning.

Daværende Sundhedsminister Sophie Løhde fra Venstre skar på samme tidpunkt igennem om den nye diabetesteknologi: Patienterne må ikke komme i klemme. Ikke engang denne klare melding fra ministeren, kunne få Anders Bøge til at hjælpe de svage i Skive kommune.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige, Skive