Svar til Carl Eiler Carlsen.

Erik Mortensen – Nye Borgerlige’s spidskandidat.

Tak fordi du endnu engang giver mig muligheden for, at udstille dig og De Konservative i denne valgkamp. Jeg håber, at der vil komme flere muligheder inden denne valgkamp er slut.

Nye Borgerlige havde for længst taget kontakt til jeres formand for at drøfte et valgforbund. Hun magtede ikke en gang at meddele Nye Borgerlige, bestyrelsens beslutning. Spørgsmål til Carl Eiler Carlsen, havde du personligt ikke, hellere set, at bestyrelsen havde valgt Nye Borgerlige?

 Jeres bestyrelse valgte Dansk Folkeparti, velvidende, at Nye Borgerlige i Skive kommune på ingen måde ville lave valgforbund med Dansk Folkeparti, fordi vi i de sidste 4 år havde set deres accept af nedskæringer. Du fremhæver i dit læserbrev, at Dansk Folkeparti har et helt anderledes menneskesyn end De Konservative, bare dette skulle være nok til, ikke at forærer Dansk Folkeparti jeres stemmer. En stemme på De Konservative kan være en stemme på Dansk Folkeparti, som en anden skrev i et læserbrev her i avisen ”Og dem vil du Carl Eiler Carlsen nu hjælpe til en valgsejer” så rigtigt som det er skrevet.

Og så syntes jeg, at du fremover skulle holde dig til sandheden. Det vil virkelig klæde dig. Det du skriver om Nye Borgerlige er dissideret løgn. Find i vores partiprogram hvor der står, at alle udlændinge skal ud af Danmark.

Hos Nye Borgerlige kere vi os om danske borger. Og det Danmark, vi elsker og er stolte af.