Svar til Carl Eiler Carlsen

Ellers et fint læserbrev 14. januar. Men, at du skriver det du gør om Nye Borgerlige, kræver en kommentar fra min side.

Vi to har kendt hinanden i mange år, talt sammen mange gange både i telefon og ansigt til ansigt. Sidst er ikke ret mange dage siden. Det du skriver om mit parti Nye Borgerlige rammer selvfølgelig mig personligt. Du skriver ”Jeg ved jo ikke, om deres politik passer til holdninger i Skive, de har jo en indvandrepolitik, der minder om det gamle Fremskridtsparti” Og hvad så hvis det er tilfældet? Hvad galt er der ved det i disse for vores lands triste tider når, angår indvandringen fra ikke vestlige lande? Hvilke holdninger har jeg som, som ikke skulle passe ind i Skive? Jeg er trods alt blevet valgt til at være byrådsmedlem i indtil vider 29 år, hvad med dig? Sidst vi talte sammen, havde du og jeg samme mening, hvad angår indvandringen til Danmark. Forskellen er blot, at du er i et parti, der ikke vil gøre det, der skal til, for, at vi igen kan få et homogent land.

 Læser du ikke Skive Folkeblad? Hvis du gør, kan du overhovedet ikke være i tvivl om Nye Borgerliges kommunalpolitik. Vi vil, måske modstat dig som vil opstille for Det Konservative Folkeparti, gør det meget bedre for de svage og ældre i Skive kommune, for det har de fortjent. Så lad være med at foregøgle, at du ikke kender min politik som spidskandidat for Nye Borgerlige. Hvad din grund til, at skrive som du gør, kan jeg jo kun gisne om.

Jeg vil som du, spørge dig om hvad har Det Konservative Folkeparti, at byde på i Skive kommune, passer jeres politik til holdninger i Skive? Det er som dit spørgsmål simpelthen noget vrøvl, men hvorfor skriver du det?

Carl Eiler du skriver om Lars Løkke og Inger Støjberg de skal have indflydelse, hvad gør dit parti De Konservative nu? De sender Inger Støjberg  i en rigsret. I denne sag er Nye Borgerlige også mere folkets parti.

Erik Mortensen Spidskandidat for Nye Borgerlige Skive