Svar til Ellen Bye Jensen

Den nyvalgte byrådskandidat for Skiveegnens Radikale vil gerne vide hvad formålet er med en hjemsendelsespolitik. Spørgsmålet stiller Ellen Bye Jensen i et læserbrev her i avisen den 30. juni 2020 side 24. Som Radikal tænker man sikkert slet ikke i disse baner.

Jeg skal prøve at forklare, hvad det drejer sig om, og hvorfor mange danskere ønsker en sådan politik over for flygtninge og indvandre. Disse mennesker bør hurtigst muligt sendes hjem til Deres hjemlande, for at hjælpe med en genopbygning af landet. Flygtninge og også de indvandre, der enten bryder love, eller simpelthen ikke vil Danmark, hører med i denne kategori, der hurtigst muligt skal væk fra Danmark. Personlig ser jeg gerne, at Danmark bruger nogle penge på, at hjælpe flygtningene i nærområderne. Det koster det danske samfund op imod 100 milliarder kroner om året, for at huse disse mennesker.

Med en sådan hjemsendelsespolitik får Danmark måske også en lille chance for, at vinde noget af det tabte tilbage. For man skal være Radikal eller også venstreorienteret, for ikke at ville indse, at Danmark langt fra er det Danmark flertallet trods alt ønsker sig. Det Danmark vi kendte, eksisterer ikke mere, hver gang vi tror, nu kan det ikke blive værre, får vi endnu et par eksempler på den kultur, som politikerne har importeret. Selv holder de sig langt væk fra ”følsomme områder” og overlader til befolkningen, at blive overfaldet, røvet, bestjålet, mishandlet eller slået ihjel med spark, kniv eller skydevåben.

Mange af disse mennesker fra fremmede kulturer, der har lemlæstet mange danskere, går i dag rundt som frie personer efter at de har udstået en meget lav og latterlig straf. Bla. derfor skal vi have en hjemsendelsespolitik Ellen Bye Jensen. Modsat dig, ønsker jeg et Danmark uden den voldskultur, igennem religionen Islam, som muslimerne holder så meget af.

Ellen Bye Jensen, se dig omkring, mange af de mennesker du taler om, har netop ikke valgt vores samfundsmodel til, tværtimod. Skive Kommune burde have meget mere Focus på hjemsendelse. Der skal hurtigst muligt laves en plan med dem for, hvad de har brug for, for at kunne vende hjem. Men heller ikke her vil Skive være en forgangs kommune.

Danmark har ellers forsøgt sig i fyrretyve år, men det bliver kun værre, jo mere energi vi lægger i de tusindvis af kuldsejlede integrationsprojekter. De seneste offentliggjorte opgørelser taler for sig selv. 89 brutto milliarder årligt. Ja, det er i runde tal, hvad den ”vellykkede” integration koster det danske samfund årligt.

Nye Borgerliges politik er meget klar, også på dette område. Flygtninge skal kun have ophold her i Danmark, så længe det er nødvendigt. Integration er ikke en samfundsopgave.

Det er en generel opfattelse i Skive Byråd, at vi skal tiltrække udenlandske borgere her til kommunen. Det er en reaktion på, at man i Skive kommune i en lang årrække, ikke har formået at tiltrække og holde på danske medborgere. Det er en falliterklæring og direkte diskriminerende at favorisere udlændinge.

Danskerne er opsat på en stram udlændingepolitik. Derfor har det også været et samtaleemne og et valgtema de seneste 35 år. Det forfærdelige er bare, at vælgerne blev taget grundigt ved næsen, af socialdemokraterne ved sidste valg. Det har de fleste heldigvis opdaget, og begår forhåbentlig ikke samme fejl igen.

Erik Mortensen, Nye Borgerlige, Kybehuse 153 – 7870 Roslev.