Svar til en offentlig ansat socialdemokrat

I dette tilfælde socialdemokraten Niels Ole Damgaard Nielsen, medlem af Skive Byråd, et byråd der svigter de svage i kommunen.

Tak til Mette, skriver han i et læserbrev den 2. marts 2021. Han er noget så imponeret over den måde Regeringen har håndteret coronakrisen på. Han som har sit på det tørre som offentlig ansat, kan jo sagtens sige dette. Det er jo os uden for det offentlige system, der slæber pengene hjem til ham.

Jeg syntes egentlig, at Regeringen gjorde det godt i starten, men herefter syntes jeg nok, at situationen er overdramatiseret i en grad der ikke er belæg for. Det har sikkert været Regeringens strategi, at overdramatiserer de tiltag, for at få befolkningen til at rette ind.

Nej, Mette Frederiksen har vist sit sande ansigt. Efter den første måned begyndte det allerede at gå galt. Hun har overdramatiseret en situation, som man godt kunne have neddysset, men det har været en del af regeringens strategi, at gøre os bange. Hvorfor har regeringen overhovedet ikke fokuseret på vores alles immunforsvar? Det ville have hjulpet mange, hvis dette havde været i orden. Man ved, hos nogle indvandre grupper er D og C vitamin uhørlig lavt.

Masker har ifølge eksperter ingen praktisk effekt på virus, overhovedet.

Hvordan kan nogen mene at feks. Bilka skal kunne sælge alt? dette er et tegn på statsdikteret konkurrenceforvridning.

 Minksagen, tidsbestilling for at få tildelt 250 m2 i Bauhaus, der eksisterer ingen saglig begrundelse for regeringens forskelsbehandling af detailhandlen.

Når Mette Frederiksen vil tage æren for få dødsfald, når det drejer sig om coronaen, så må hun tage ansvaret for alle der er døde af andre sygdomme på grund af manglende behandling i disse corona tider. Der er færre døde denne gang, end i influenza-sæsonen 2018 kan man læse.

Er det i orden at ”tvinge” mennesker til, at blive vaccineret med en vaccine producenten ikke engang vil stå 100 % inde for når det drejer sig om bivirkninger? Det er et overgreb på mennesker, at tvangsvaccinerer, det sker forhåbentlig ikke i Danmark.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige, Skive