Svar til Henry Kaae.

Lige hjemkommen fra Tyskland, jeg kan godt kalde Tyskland for mit andet hjem i gennem de sidste 10 år. Da læser jeg så et indlæg fra Henry Kaae i Herning. Hans oplevelser, fortællinger fra en guidet tur, vil jeg ikke sætte spørgsmålstegn ved. Det har jeg selv oplevet så tit. At høre fortællinger om hvordan verden var for mange år siden, har man godt af at få fortalt. Også de fortællinger hvor muslimerne har prøvet med vold og magt, at erobre lande, for at indfører deres ondskabsfulde religion.

Men da jeg hørte om idiotiet, som førte til anden verdenskrig, tænkte jeg i en helt anden bane end Henry Kaae. Henry Kaae kom til at tænke på, som han skriver, en idiot der foreløbig har kostet 40.000.000 kr. at passe på. Da jeg hørte dette beløb tænkte jeg, at det er utroligt, at der i år 2019 nu er så mange muslimer/autonome uromager, at det er nødvendigt, at bruge så mange penge for at opretholde ytringsfriheden i Danmark. I samme omgang skriver Henry Kaae. Hvis han (det må være ham Henry Kaae omtaler som en idiot) nu havde overholdt grundloven, var der ingen problemer. Altså, så syntes Henry Kaae, at det er okay, at bruge 40.000.000 kr. Til dette kan jeg kun sige, mærkelig konklusion. Henry Kaae må da godt fortælle mig, hvor idioten (som Henry Kaae kalder ham) ikke har overholdt grundloven? Så får vi også et navn på ”idioten” som Henry Kaae kalder ham. Og stadigvæk vil det altid være, at pengene bliver brugt til at opretholde demokratiet og ytringsfriheden.

Hvad angår det som Henry Kaae skriver om EU, har jeg følgende kommentarer. Henry Kaae ved, at der står, som han skriver, en søvnig politibetjent som tæller biler. Og hver gang der er gået 750 timer tages der en stikprøve. Selv om politiet står og sover, som han påstår, så har det ”søvnige” politi trods alt i de sidste 3 år afvist 7.132 personer, 801 våben er blevet beslaglagt. Og der er blevet rejst 5.479 sigtelser. For mig er det trods alt godt, også selvom det ikke fortæller, hvad de enkelte sigtelser er for. Det er sikkert rigtigt, det som Henry Kaae skriver, at der lige er offentliggjort en fælles europæisk undersøgelse, der viser, at i Danmark er 84 procent af befolkningen i mod denne ”grænsekontrol” De vil sikkert, ligesom jeg og mange dansker, have en mere permanent og effektiv grænsekontrol. Så vil politiet sikkert heller ikke stå og sove, som Henry Kaae postulerer. Men ligesom Henry Kaae, er der politiker, der ikke vil bevare det Danmark, som jeg holdt af. Men der bliver flere og flere, der godt vil give vores frihed/selvstændighed en ny chance.

   Det var så det, resten af Henry Kaaes vrøvl, gider jeg ikke kommentere – det taler for sig selv.

Se hans læserbrev i Skive Folkeblad fra torsdag den 16. maj 2019 side 19.

Jeg køre over den dansk/tyske grænse ca. 40 gange om året. Aldrig har jeg set nogen grænsevagt stå og sove, tværtimod.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *