Svar til Ingvar Glad

Af Erik Mortensen. spidskandidat Nye Borgerlige

Du har ret Ingvar Glad, Nye Borgerlige ønsker nemlig at omprioritere Skive Kommunes brug af penge.

Selv om du, da du gik på gymnasiet, blandede tingene sammen og fik den besked, som du selv skriver »Skæg for sig og snot for sig«, så er dette ikke tilfældet for det, jeg giver udtryk for i mit læserbrev »Kunst i Skive«. For mig betyder hjælpen til svage og handicappede borger ALT. Jeg kunne aldrig drømme om bare at tænke på noget kunst velvidende, at disse mennesker ikke havde fået den hjælp, som de burde. Og som du så rigtig skriver om mit læserbrev »så kender man melodien«.

Havde du den viden, som jeg er i besiddelse af, håber jeg, at du ville reagere som mig, men jeg har dog min tvivl, når jeg læser dit læserbrev. Kunst er virkelig en underlig størrelse. Landets kommuner har de seneste år skullet spare massivt på budgetterne, men det har ikke afholdt nogle folkevalgte politikere på at fyre millioner af skattekroner af på alverdens kunstværker. Kunst falder langtfra altid i borgernes smag, og mange steder så borgerne hellere pengene brugt på eksempelvis børn og ældre, men det ønsker de nuværende politikerne i Skive ikke.