Svar til Jørn Vilvig – København.

Hvad imponerende er der i, at jeg sikkert lige som så mange andre, kan have den opfattelse, at hvis Hitler var blevet landsforvist i året 1923, så var 2. verdenskrig ikke brudt ud? Ja, der var endda mulighed for, at have dømt ham til døden, for det han var anklaget for. Din forklaring er som så meget andet du skriver, ret hypotetisk. Under krigen var der her til lands modige fædrelandsloyale frihedskæmpere. Desværre også mange landsforrædere og nazi medløbere. Jeg er stor tilhænger af førstnævnte. Hvad er du Jørn Vilvig?

Det er mere imponerende, at Jørn Vilvig skal skrive et så stort læserbrev, for til sidst at konkludere, at jeg ikke er et hak bedre end andre hadprædikanter. Men, hans sammenligninger er jo op til ham. I dette tilfælde betragter han mig som en hadprædikant, fordi jeg siger og skriver kritisk, om det han elsker. Han kunne jo så også sammenligne mig med, ”had mod det danske, prædikanterne” som er ”venligboerne”, De Radikale/kulturradikale, SF og Enhedslisten, de vil om nogen, det modsatte af det jeg og rigtig mange andre vil, når det drejer sig om det multikulturelle samfund. Men, mange tak Jørn Vilvig for dit indlæg, som så igen gav mig muligheden for at fremkomme med mine ønsker ”et frit Danmark uden muslimsk indflydelse”. Er det et ønske du også kan tilslutte dig?

PS. Et par eksempler. Opgørelser fra få år tilbage, Danske penge sendt til Somalia 45 millioner dollars, det svare til 20.000 kr. pr. somalier uanset alder. Og på et år blev der overført 177 millioner dollars til Libanon. Pengene er bla. brugt til opkøb af jord, ejendomme og produktionsmidler. Her er vi også til grin for vores egne penge.

Endnu et knæfald. En meget gammel tradition hvor man afsluttede Vilhelmsborg Festspil, ved at synge Danmarks Nationalsang bliver nu droppet. Forklaring fra bestyrelsen, den vækker nationale associationer. Ja, men det skal den også, for mig fremkalder denne sang behagelige associationer. Skift den bestyrelse ud, den må have for mange naive dansk fjendtlige ”venligboer”  

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *