Svar til Peter Hahn.

Svar til Peter Hahn.

Det ligger dig som politiassistent meget på sinde at omtale mig som negativ, fordømmende, ligefrem yderliggående, og med udtalelser som verbale tæsk. Selvfølgelig har du efter bedste evne begået en knivskarp analyse. Men det er blot svar på tiltale. Så snart det drejer sig om din egen nedladende og bedrevidende sniksnak, skal det ses som cremen af ordentlighed og fairness. Dine seneste postulater er der sædvanligvis mange misforståelser i.

Det er yders belejligt for politiet og PET, at have hjemmel til, IKKE at oplyse hvilke konkrete trusler, der berettiger til at aflyse disse arrangementer. Paludan og Stram Kurs anmelder og afholder disse lovligt. Læs hele afgørelsen fra Fyns politi på hjemmesiden Erik-Mortensen.dk. Partiet der var opstillingsberettiget til folketinget. Samme parti der nu er blevet inviteret til at afholde møder på Christiansborg.

At gennemgå de paragraffer som mødet blev aflyst på, er alt for omfattende til denne debat sektion. Men der er intet, du tvivler også selv, intet der berettiger Fyns politi til at underkende eller opløse dette arrangement. De nævnte paragraffer nævner kun hjemmel til at flytte eller at ændre vilkår for forsamlingen. Der er intet sted under denne paragraf nævnt mulighed for at aflyse eller udsætte en forsamling. Paragraffen har tydeligvis til hensigt at opløse forsamlingen, alene hvis det er forsamlingens deltagere der begår ulovligheder, hvilket absolut ikke er tilfældet.

Politiet overser helt og aldeles paragraffens overordnede formål. Nemlig som skrevet står:

§ 7. Politiet har til opgave at beskytte borgernes ret til at forsamle sig.

At sætte sig selv/politiet op på en piedestal som du gør i denne sag Peter Hahn, hører ingen steder hjemme.

VI behøver jo ikke at tænke længere tilbage end Tibet sagen. Her så vi dokumenteret, hvordan man i dansk politi, er i stand til at undergrave retssikkerheden for danskere i Danmark. Så at påstå Peter Hahn, at vi i Danmark har et politi, der lever op til de normer og forventninger der stilles i et retssamfund, det er at stramme den en tand for meget.

Den samme underkastelse bliver anvendt her i Skive. Politi der bakker ud af en konflikt. Med den begrundelse, at man ikke vil optrappe situationen yderligere. Er man i politiet slet ikke i stand til at forstå, at den handling ses fra de implicerede som en sejer over det danske samfund. De er da fløjtende ligeglade med at de senere bliver dømt i byretten. En dom, som i mine øjne, var en latterliggørelse af Danmark og dansk politi.

Der er jo ikke opstandelse og optøjer her i kongeriget fordi en horde af muslimer indtager Rådhuspladsen, ligger på knæ og stikker røven i vejret. Ikke endnu i hvert fald. Der er retning mod en konflikt, når dansk politi og dele af folketinget til stadighed underkender alle disse handlinger iscenesat af den muslimske totalitære ideologi. Muslimerne udgør en stor fare for den offentlige fred her til lands, tænk at paragraffen om nødretsbetragtning nu er taget i brug her i Danmark.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *