Svar til Thøger Berg Nielsen.

Modsat dig har jeg overhovedet ingen problemer med at kommentere noget som er under lavmålet. Det opdagede du sikkert også da du læste mine kommentarer til dit læserbrev. For når man som du skriver, at man ingen kommentarer har, er det som regel fordi man godt ved at modparten har ret.

Men det korte af det lange, så skinner det tydeligt igennem at Thøger Berg Nielsen gerne vil lave flere knæfald for muslimerne modsat undertegne Erik Mortensen. Det du mener, er altså, at en fredelig lovlig varslet demonstration, der giver anledning til, at en forsamling af religiøse islamiske fanatiker går amok, ikke skal have myndighedernes tilladelse til afvikling. Man må så hermed forstå og acceptere, at en fodboldkamp der giver anledning til tilskuernes voldsomme sammenstød også skal forbydes, netop fordi det er fodboldkampen der er årsag til det! Jeg antager, at du naturligvis har indblik i hvilke enorme ressourcer politiet årligt afsætter til netop fodboldkampe.

Det skal være slut med at muslimerne sætter dagsordene her i Danmark. Det skal være slut med, at feks. danske drenge slår blikket ned og underkaste sig muslimernes dominansadfærd. Det skal være slut med den politiske korrekthed.

Et stort flertal af danskere har i alt for mange år ikke opdaget at vi nu sidder i saksen, den muslimske lovreligion stormer frem.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 7870 Roslev.