Tak til Ole Dall, med flere.

Corona krisen har været en øjenåbner for nogen, forhåbentlig også for Skive Kommunes byrådsmedlemmer og ledende medarbejder, men jeg tvivler.

Ansvarshavende chefredaktør på Skive Folkeblad Ole Dahl har om nogen bidraget til, at sætte Focus på lokal handel. Som byrådsmedlem forsøgte jeg uden held, at gøre det samme. Alle kommunens søforklaringer gav/giver jeg ikke noget for, er der en vilje, så er der også en vej for at støtte lokalt, med alle de fordele der er ved det.

Hele Danmark er på mange områder i denne tid sat langt ned i køen, når der skal skaffes værnemidler til landet. Kommunerne, regionerne og staten har også på dette område satset på én til to leverandører, og hvad sker der så nu? Flere institutioner, primært kommunale kan ikke få leveret det, der er behov for. Havde man i stedet for også haft samhandel med mindre danske virksomheder, havde situationen været en anden. Flere varegrupper stammer fra import fra udlandet bla. fordi de store multinationale firmaer, der nu burde, men kan ikke leverer, overser de danske producenter.

Erik Mortensen

Kybehuse 153

7870 Roslev.