Tavshed om Green Lab A/S.

Det er utroligt hvor mangelfulde og dårlige svar man får fra Skive kommunes Borgmester Peder Chr. Kirkegaard fra Venstre, når man stiller ham og kommunalbestyrelsen spørgsmål. Alle kan se byrådsmødet, hvis man søger på Skive kommunes byrådsmøder. Her kan man konstatere, at Borgmesteren kun læser det op, som embedsmændene har skrevet, han skal sige. Borgmesteren kunne måske bruges som nyhedsoplæser et eller andet sted?

Jeg spurgte tirsdag den 27. april 2021 om, hvor mange af de 11 ansatte hos Green Lab A/S i Kåstrup, der reelt havde kontor i Kåstrup. Jeg vidste, at de ansatte ikke ønsker at sidde på kontoret i Kåstrup men hellere ville sidde på den dyre adresse ved Aarhus havn, til en husleje på kr. 52.500 om måneden. Skive kommune ejer 1/3 af Green Lab A/S. Her er Borgmesterens svar, som han læste op: ”Skive kommune og Skive Byråd har ikke adkomst til at kommentere på et privat selskabs personale forhold”

Spørgsmålet er så nu, hvorfor kan/vil Borgmesteren ikke oplyse om de faktiske forhold vedr. dette spørgsmål? kommunen er trods alt medejer. Hvorfor forlanger man ikke, at de ansatte kun har kontor i Kåstrup. Jeg tror ikke på, at Kommunen som medejer, ikke må oplyse mig om et sådant banalt spørgsmål. Det er måske et spørgsmål for Ankestyrelsen?

Havde de 11 ansatte vitterlig deres arbejdsadresse i Kåstrup havde Borgmesteren sikkert slået på stortromme for at fortælle om et sådant eventyr. For når det går godt og der skal klippes snore over, så er Peder Chr. Kirkegaard på pletten, i dette tilfælde er han tavs som graven.

Hvad med den nye guide der skal fortælle sådanne medarbejder om, hvor godt det er at bo og leve i Skive? De har måske opdaget, at det der står i denne guide langt fra er sandheden om Skive kommune.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige, Skive