Til Hahn fra oraklet i Vile.

Aldersdiskriminering og med en sværm af tillægsord der gør enhver komiker misundelig. Et sådan læserbrev har Peter Hahn forfattet. Brevet blev bragt i Skive Folkeblad den 12. december på side 20. Jeg syntes godt, at du kunne gøre det noget oftere, men årsagen er sikkert, at du ikke har kunnet finde noget, hvor du, med din intelligens, kunne svine mig til, har jeg ret? Jeg er fløjtende ligeglad med hvor mange der sviner mig til. Det er ikke første gang, at en person med psykopatiske træk har gjort det. Nogen mennesker har brug for at afreagerer, som du nu gør med dit læserbrev. Jeg kender tilsvarende person der som i din alder, har brug for en sådan adfærd. Det kan skyldes noget fra deres barndom eller deres trælse hverdag, men har du brug for en at græde ud, så står jeg gerne til rådighed. Jeg vil fortsætte min kamp for retfærdigheden og for Danmark.

Det er nemt sådan bare at skrive, at du mener, at jeg aldrig har forstået noget som helst. Havde du kunnet nævne eksempler, ville du sikkert have gjort det, har jeg ret? Hvis du kunne, ville du have skrevet, at min kritik omkring SSP arbejdet og Borgmesterens passivitet ikke holdt. Peter Hahn, du skulle nok aldrig have haft dette job, tænk på, hvad du har været skyld i, fordi du ikke magtede opgaven. Du skriver, at du desværre ikke er en del af SSP længere. Jeg ved, at rigtig mange er glade for, at du stoppede, eller blev bedt om det. Du nævner, at du prøver på at påvirke politiets og den politiske ledelse, igen et nederlag for dig. I dit arbejde forsøger du, som du skriver, at bekæmpe negativ adfærd. Er det dig der definerer dette? Hvis ja, så forstår jeg godt, at dette heller ikke lykkes for dig. Du nævner et par gange, at du kommer fra en verden, men sikken dog en verden. Gad vide, hvilket menneske du egentlig er Peter Hahn? Er det måske en fremmed planet du kommer fra? Er du sat på denne jord, for at vi andre kan lærer af alle dine fejl? Det er så allerede lykkes.

   Peter Hahn, i stedet for at holde dig til de faglige kendsgerninger, kaster du med mudder fra din egen grøft i et forsøg på at aflede opmærksomheden fra dine egne manglende politiske resultater. Hvor du de seneste år, har været frontløber på SSP- området i Skive kommune, er det fuldstændigt kuldsejlet. Endda med megen negativ omtale i de store landsdækkende medier. Jo, Skive kom på danmarkskortet ved hjælp af din svigtende indsats. Husk, at det var en Venstre beslutning, at flytte betjentene til grænsen og bevogtningen ved centrale kritiske positioner. Alt dette fordi de gamle partier ikke handlede korrekt og lod islam inficere Danmark. Netop nu ser vi resultatet af en katastrofal flygtning/indvandre politik med de seneste anholdelser af militante islamister spredt over hele Danmark.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.

PS. På samme side som Peter Hahns læserbrev blev bragt, havde jeg selv et læserbrev , der omhandle Vinterbelysning. Dette læserbrev og mange andre læserbreve kan læses, med den rigtige overskrift, på min blog, erik-mortensen.dk