Trist læsning

Det er ikke hver dag, men hver eneste dag, man kan læse om muslimers gøren og laden. Hvis det ikke er vold mod etniske danske unge mennesker, så er det vold mod kvinder eller begge dele samme dag. Jeg kan forstå, hvis en kvinde absolut vil underkaste sig de idiotiske religiøse love/regler der hersker inden for islam, at de så gifter sig med en muslim. Som noget af det sidste jeg har læst, ”etnisk dansk kvinde tævet ihjel”. Vold fra muslimerne er som skrevet hverdagslæsning i danske aviser, altså de aviser der godt vil fortælle om danskernes hverdag. Hvad det angår så har muslimerne den fordel at flere danske medier ikke nævner når det er muslimerne der terroriserer.

Vis indlæg

I disse koronatider mangler der heller ikke ideer til, at udbrede islam (underkastelse). Muslimerne med Islamisk Trossamfund i spidsen, foreslår, at der fra deres moskeer skulle kunne råbes bønnekald, da danske muslimer nu ikke må mødes under ramadanen. Hvis de får lov af kirkeministeren, måske ikke lige nu, men om føje år hvis alt dette fortsætter, så mener muslimerne allerede nu, at det er et bevis på, at ikke-muslimer, os de kalder de vantro, accepterer Danmark som et mangfoldigt land.

Fredens Moské vil ikke tage afstand fra Islamisk Stat. Samme moské i kalifatet Gellerup ved Aarhus har med kirkens opbakning holdt bønnekald. Det skete i strid med dansk sædvane, men med Aarhus kommunes velsignelse. Gellerup kirke tør måske ikke, at sætte hælene i over for disse muslimer? Hvem husker ikke, da samme kirke for år tilbage ansatte muslimer som vagter ved kirken når der skulle afholdes noget, var der nogen der tænkte ”beskyttelses penge”? Efter Koranen skal vi vantro betale noget sådan bare for at overleve. En løn (beskyttelses penge) som skatteyderne i Aarhus har betalt deres store andel af.

Inden jeg blev færdig med at skrive dette læserbrev, forlyder det nu fra Aarhus kommune, at muslimerne ikke havde fået lov til deres råbende bønnefald. Hvis dette er korrekt, så bekræfter det mig i, at min påstand om muslimerne er rigtig. Nemlig, de gør hvad der passer dem. Og, at præsten ved Gellerup kirke Niels Hviid nu må sidde med en flov smag i munden for hans knæfald for muslimerne.

Jeg læste engang, en psykolog der udtalte følgende: ”Slaveriet er ikke ophørt i Danmark, så længe det islamiske kvindesyn praktiseres her tillands”

Erik Mortensen. – Kybehuse 153 – 7870 Roslev – Nye Borgerlige, Skive

http://erik-mortensen.dk/kontakt/

https://www.facebook.com/erik.mortensen.58726

https://www.facebook.com/NyeBorgerligeiSkive/