Trist udvikling!

Hvis jeg ville, kunne jeg hver dag i Skive Folkeblad suppler med oplysninger, om den fortsatte triste udvikling med stigende voldskriminalitet, der hersker blandt ikke vestlige unge.

Fra politikerne på Christiansborg lyder det ” det er uhyggeligt”.  Når man hører sådan noget fra alle de gamle partier med Enhedslisten, SF, socialdemokraterne, sidst men ikke mindst de radikale, så er vi mange der tænker ”det er uhyggeligt” ja uhyggeligt, at disse partier fortsat ikke vil tage det opgør der skal til for, at vi i Danmark kan få normale tilstande.  Jeg bliver mere og mere trist til mode, hver gang jeg hører Rosa Lund fra Enhedslisten, der vil et Danmark, som jeg ved mange med mig ikke bryder sig om. Det samme gælder når jeg hører Jeppe Bruus fra socialdemokratiet.

Det disse partier vil i en sådan situation er, at skabe bedre rammer for disse voldskriminelle, primært muslimer. De skal vartes mere op, have flere penge, bedre bogligere og vi andre skal have skylden for Deres uhyrligheder. Hør hvor dumt det lyder.

   Unge danske mennesker, vær på vagt. En dag bliver det jer der skal ned og kysse indvandrernes fødder. Denne dominansvold er også meget udbredt i andre vestlige lande. I sidste weekend kidnappede en 21 årige iraner og en 18 årig, søn af indvandre fra Tunesien, to mindreårige svenske drenge og udsatte dem for timelang voldtægt og torturlignende mishandling. Efterfølgende er det så kommet frem, at de to voldsmænd til sidst skubbe de to mindreårige ned i et hul, hvorefter de så var begyndt at begrave dem levende.

Ja, jeg kan stadigvæk konstatere, at de danske vælgere ikke som første prioritet, har som mål, at få denne udvikling stoppet.

Erik Mortensen, Kybehuse – 153 – 7870 Roslev.