Utroværdig regering.

At nogle af det danske folk på den måde kan få ”julelys i øjnene” og vende på en tallerken er mig ubegribelig. En tilslutning på 35,9 % til socialdemokraterne siger også mig, at der er så mange, mennesker der ikke har et politisk mål for Danmark, de stemmer som ”vinden blæser”, de er lette at forfører. Noget sådan har man jo igennem tiderne set før.

  At Mette Frederiksen kan slippe så let igennem med hendes forklaringer her i Coronatiden undre mig også. Set med mine øjne, kom hun utrolig dårlig fra start. Og hendes rådgivere, på dette område, er da noget af det ringeste, hun omgiver sig med. Havde man for 2 år siden spurgt de ledende inden for dette felt, om Danmark var klar, hvis noget sådan skulle ske, havde svaret selvfølgelig været et ja. For klar til noget sådan, forventer jeg Danmark var klar til. Men hvad viste sig? Den ene vidste ikke hvad den anden sagde eller gjorde. Hvor mange menneskeliv har det kostet? Mette Frederiksen, jeg spørger bare. Mette Frederiksens retorik fejler bestemt ikke noget, den ros skal hun have, en sådan retorik, måske bare på andre områder, har man hørt før i verdenshistorien. De stakkels vælger der stemmer som vinden blæser, står tilbage med åben mund og polypper og lapper alt hvad Mette siger i sig. Det hjælper også på hendes selvtillid, at Danmark i øjeblikket er i en situation, som de røde elsker. De føler sig ”hjemme” henslængt til de kommunistiske/diktatoriske lande.

   Når dette på et tidspunkt er overstået, så vælter alle skeletterne ud af skabet og der vil blive kø ved håndvasken ”husk reglerne om ordentlig håndhygiejne”. Hvem forstår feks. at Bilka mf. fik lov at åbne og ikke storcentrene? Et Bilka der om noget er et stort storcenter, andre butikker kunne nemt havde haft åbent, ja jeg kunne blive ved. Mette Frederiksen ville holde hånden over alle, i starten. Alt hvad hun sagde om dette i starten, er hen af vejen blevet meget modificeret. I princippet, hvis man skal tage Mettes taler for gode vare, skal ingen efter dette havne i konkurser eller lukninger på grund af Coronaen. Vil Mette Frederiksen slippe godt for denne håndtering? Måske, socialdemokraterne kan/vil i hvert tilfælde ikke se anderledes på deres ”store leder”. Hvordan går det egentlig med den berømte Arne? Ham som skaffede hende magten som Statsminister. Vil dette valgløfte heller ikke blive indfriet?

   Havde hun fra starten været mere opmærksom på folk, der kom fra områder hvor Coronaen var kendt, og havde hun som noget meget vigtigt, taget hendes forholdsregler overfor de mennesker der sundhedsmæssigt var de svageste. Og ikke mindst havde haft en plan for de områder hvor muslimerne vil bestemme, de er om nogen ligeglade med de danske regler.

Tilslut kan jeg ikke dy mig for at vende tilbage til Mettes rådgivere. Her iblandt finder man rådgivere fra bla. Sundhedsstyrelsen, der smider om sig med vores skattekroner. Sundhedsstyrelsen hyrede kort før påske den tidligere kendte DR-journalist Tine Götzche til at lave et interview med styrelsens direktør Søren Brostrøm. Det kostede Sundhedsstyrelsen 61.000 kr. Som om Sundhedsstyrelsen havde problemer med at komme ud i æteren? Journalister stod i kø for at få et interview, men så slipper de selvfølgelig også for nærgående spørgsmål. Samme styrelse har betalt 119.000 kr. for at få en telefonsamtale ”artikel” i et intetsigende magasin.

Jeg syntes der gang på gang viser sig en manglende respekt fra offentlige ansattes brug af borgernes penge, når man mener man har ret til at bruge dem på denne måde, tyder det på, mangel på anstændig ledelse.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.

https://www.facebook.com/erik.mortensen.58726

http://erik-mortensen.dk/kontakt/