Valgkamp i Skive kommune!

På en måde kan jeg godt forstå henholdsvis Peter Mousten Vestergård fra DF og Goska Rasmussen fra Venstre. Læs Deres læserbreve fra mandag den 21. juni, partierne i Skive Byråd føler sig truet på deres levebrød. Sandheden er ilde hørt.

Perter Mousten Vestergård, du må inderlig gerne bruge mine læserbrev til egen fordel, du er endda så flink, at gøre opmærksom på, hvem der har lavet læserbrevet, tak for det. Og skulle du engang få brug for den hjælp, jeg så ofte har ydet dig, så kom bare igen. Tak skal du også have for, at nævne min alder. Lige nøjagtig sådanne personer med 50 års politik i bagagen er eftertragtet. En klar modvægt til den børnehave det kunne se ud til at blive i Skive kommune.

Goska Rasmussen nævner I sit læserbrev. Der er plads til alle i Venstre, som deler Venstres værdier bla. frihed, frit valg og ordentlighed, hvad alt det andet man skal dele, melder historien ikke noget om. Nu er jeg udpeget som spidskandidat for Nye Borgerlige, et parti der som det eneste parti i Folketinget, har løsningen på den fejlslagne indvandring af bla. muslimer. En politik som Venstre ikke har støttet op om, Inger Støjberg var der så ikke mere plads til i Venstre. Jeg bliver, som så mange andre, hos Nye Borgerlige. Ikke engang en tredje plads på Venstres kandidatliste kunne friste mig, en fristelse som Matthias Landeværn Nielsen ikke kunne modstå.

Goska Rasmussen lidt ros skal du trods alt have. Du er utrolig god til at skjule den fejlslagne politik i det Arbejdsmarkedsudvalg, du er formand for.

   Det næste der kommer i avisen er vel en liste hvor alle nuværende byrådsmedlemmer med navns nævnelse, tager afstand til Nye Borgerlige som ønsker at komme i Skive Byråd for at gøre op med den førte politik.

Med de reaktioner der er kommet fra Byrådsmedlemmerne i Skive, så er de virkelig nervøse for Nye Borgerliges entré i byrådet. Jeg forstår Dem godt, de ønsker fortsat at skjule den alt ødelæggende politik, de har ført.

Den succes der bliver tillagt Nye Borgerlig i folketinget skyldes, for en stor dels vedkommende, at vore fire folketingsmedlemmer taler lige ud af posen, det gør vi også i Nye Borgerlige her i Skive. Det kan folk godt lide. Kommer Nye Borgerlige i byrådet, er det slut med at tale embedsmændene efter munden, som det er sket i den seneste valgperiode.

Alle ønsker en ordentlig tone i valgkampen, de eneste der ikke efterlever dette, er enkelte af de siddende byrådsmedlemmer, og så lige Matthias Landeværn Nielsen fra Venstre.

Det er egentlig utroligt, at de samme personer der skrive om Nye Borgerlige næsten hver gang nævner ”Hvorfor skriver I ikke om hvad Nye Borgerlige vil” er det en bevidst handlige? Eller læser de kun det de vil læse? Nye Borgerlige har i flere læserbreve givet udtryk, for det vi ønsker ændret i Skive kommune, men en nem løsning for vælgerne er også, at læse om alle de fejl/problemer der hober sig op i kommunen. Disse fejl må ikke gentage sig.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige