Venstre i vildrede?

Op til Venstres landsmøde i år, var der blandt Venstrefolk en heftig debat omkring en undersøgelse fra tænketanken Mandag Morgen, der viste, at 28 % af de adspurgte mente, at muslimske indvandre bør sendes ud af landet. Venstre kvinden Inger Støjberg konkluderede ”Rigtig mange har det lige som mig”. 5 Venstre folk, Kim Valentin, Fatma Øtken, Jan E. Jørgensen, Anni Matthisen og Bertel Haarder havde en anden opfattelse.

Et spørgsmål til de 5 fra partiet Venstre. De 5 skriver ”Hvis man levede konsekvensen ud, ville det jo være racisme i den reneste form-og der er Danmark ikke” Vil det så sige, at Instituttet for Menneskerettigheder ikke ved hvad racisme er? Når de skriver ”racisme er diskrimination eller fordomme baseret på race, hudfarve, afstamning eller nationale eller etnisk oprindelse” Hvem har ret?

Personer, der antager islam, kaldes muslimer. Koranen er Islams hellige bog, sharia som er anvist i Koranen, er altså også muslimernes rette vej. De der blev spurgt, kunne måske have denne viden, og derfor ønsker de muslimerne ud af Danmark, fordi man ikke ønsker denne vej for et frit Danmark. Det tillægger de 5 fra Venstre ikke nogen stor betydning.

De erkender en hel utrolig mængde fejl, der er begået at tidligere og nuværende politiker, alt til skade for danskerne og Danmark. Er der så nogen, der kan fortænke os danskere der ikke mere vil finde os i den politik, der blev og bliver ført her til lands? De 5 skriver om medborgere der er kommet til Danmark. De skal gøre sig umage for, at blive en del af fællesskabet. Det fællesskab, som er bygget på retsind, lovsind, frisind og ikke mindst storsind, her kunne tilføjes naivitet, for naive det er lige det politikerne og et flertal af de danske vælgere har været og stadigvæk er.

De 5 skriver, at Venstres politik på dette område er for dem der kan og vil. Vil Venstre så forklare den del af danskerne, der ikke kan forstå, hvad den årlige udgift på ca. 50 milliarder kroner til disse mennesker så bliver brugt til, når de muslimer der er her, efter Venstres opfattelse, er muslimer der kan og vil? Hvad kan og vil et stort flertal af disse muslimer så? Jo, de kan slippe for at bidrage til samfundet samtidig med de får pengene fra dansker, der hver dag må arbejde for at skrabe de 50 milliarder ind hvert år. Min opfattelse er, modsat Venstres og for den sags skyld alle de gamle partier den, at de mange milliarder bliver brugt på muslimer, der ikke vil det danske, det er ikke mindre en hån imod os danskere, der ikke har ønsket denne indvandring.

Udgiften i 2015, bare i Skive kommune er opgjort til 24 millioner om året, og det er bare til de traditionelle udgifter. Som til bolig, vejledning, opkvalificering, virksomhedspraktik, løntilskud, kontanthjælp, danskuddannelse og tolkeudgifter.

”I øvrigt mener jeg, at hvis dette her vil fortsætte så vil religionen islam ødelæge Danmark og alt det danske”

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.