Venstre siger et men gør noget andet.

To læserbreve fra Venstre politiker, indfødsretsordfører Morten Dahlin, han skriver om ”Den skæve udlændingepolitik” Han kritiserer, med rette regeringens udlændingepolitik, der nu medfører, at indvandrer fra ikke vestlige lande får flere penge mellem hænderne, penge der givetvis kommer fra fattige etniske danskere, men med den førte politik, får Socialdemokraterne opfyldt deres ønske om, at lave Danmark om til et multikulturel samfund, på samme måde som Venstre og alle de gamle partier åbenbart ønsker sig. Morten Dahlin erkender samtidig de massive problemer, som den ikke-vestlige indvandring har medført. Både kulturelt og økonomisk, men Venstre vil jo heller ikke gøre noget ved dette problem, de fremkommer ikke med den rigtige løsning, fordi de inderst inde er tilfreds med udviklingen. De lader bare Inger Støjberg tale om stramninger, kun for at folk skal tro,  at Venstre vil en stram indvandrings politik. Det er en fejl at stemme på Venstre, hvis man som jeg, har et ønske om et Danmark fri for Islam, som første prioritet.

Venstres gruppeformand Karsten Lauritzen har et andet læserbrev i avisen ”Sikke et Venstre år” Han mener, at Venstre kan være stolte af det de har opnået. Ja, hvis deres ambitioner ikke er højere, så kan de sikkert være det. Næste år runder Venstre et helt særligt hjørne. Venstre har, som han skriver, været med til at forme danmarkshistorien igennem 150 år. Og det vil vi stolt fortsætte med. Jeg spørger bare, kan Venstre virkelig mene, at de er stolte af de sidste 40 års indvandrings/flygtninge politik? Ja, som før skrevet, hvis det virkelig er den vej Venstre ønsker på dette område, så kan de være stolte. Den politik Venstre har været med til, at gennemføre de sidste mange år, har i den grad ødelagt et godt og homogent land, Danmark. Så i bund og grund skulle de i stedet skamme jeg.

Et bevis for, at Venstre ikke vil med til at skifte kurs, har vi lige været vidne til. De skælder og smælder ud på regeringen, fordi den lemper indvandre-flygtninge politikken. Ny Borgerlig fremsatte et forslag om, at aktiverer Grundlovens paragraf 42 der, hvis blot 60 folketingsmedlemmer skrev under, kunne danskerne ved en folkeafstemning være med til at bestemme om regeringens lempelser skulle sættes i værk, men Venstre ville ikke dette, de siger et men gør noget andet. Nu ved alle, at Venstre ikke vil løse de kæmpe store problemer, vi bla. har med de personer der elsker Islam, og som de ønsker, at vi dansker skal leve efter.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.