Venstres DNA?

V

Det er ikke kun i Skive Kommune Venstre folkene gør som det passer dem. Nu kan man læse, at venstremanden, nu minister Tommy Ahlers, stor set har benyttet sig af samme fremgangsmåde/taktik for, at få sit personlige økonomiske ønske opfyldt, som venstremanden i Skive Kommune Arne Bisgaard har gjort. Kort fortalt så sker der det, at en ansøgning i første omgang får nej fra en forvaltning, dernæst bruger Venstrefolkene så deres personlige og politiske indflydelse til at få et ja. Det er bare så usmageligt, at det gør ondt.

  Når man tænker tilbage til 00èrne.  Centraliseringer væltede ind over Danmark. Hoved arkitekten var nuværende Statsminister Lars Løkke Rasmussen. Personligt kan jeg selv mindes 80èrne og 90èrne i Sallingsund Kommune, her var det venstrefolk, der ville privatiserer stort set alt. Den gang fik de desværre støtte af de lokale Socialdemokrater. Nu vil Statsminister Lars Løkke Rasmussen det modsatte, af det Venstre ville i 00èrne. Er det på grund af ændret grundholdning? Nej, det er fordi, der snart er valg. Det samme kan siges om deres kovending inden for flygtninge/indvandre området. Inderst inde, vil de ikke dét, de siger. Selv ikke Inger Støjberg skal man stole på, når det drejer sig om dette. Siger så meget men gør alt for lidt.

  Minister Tommy Ahlers er en kendt person, landskendt som dommer i tv-programmet Løvens Hule. Jo, kendisser vil Venstre gerne omgås med. Det er måske derfor, at de har mistet jordforbindelsen til os ganske almindelige mennesker? Nu mangler vi bare, at se lokale, så kendte ”TV stjerner” på venstre stemmeseddel til næste kommunevalg. Jo, fint skal det være.

 Ret skal være ret, det er ikke kun Venstre der benytter sig af de såkaldte ”Medie stjerner” Socialdemokraterne har nu gennemtrumfet en opstilling til Folketinget af en person, der om nogen, har kritiseret den politik som Socialdemokraterne står for. Personen er David Trads, men pyt, i håbet om, at vinde de mange vælger tilbage, der heldigvis ikke mere stemmer på Socialdemokraterne, så prøver man alt. Man kan godt forstå, at der er politiker lede blandt os almindelige borger. Når folketingssalen bliver fyldt med personer, der feks. ikke har været på det danske arbejdsmarked og der igennem ikke kender opgaverne fra det virkelige liv. Personer der er ”født” til en plads, fordi familien nu engang har været repræsenteret i det Danske Folketing. Akademiker er der også rigelige af i det Danske Folketing. Man kan godt forstå, at der sker så meget lovsjusk, som der gør. Venner og bekendte trives og formerer sig godt i det Danske Folketing.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *