Vil kæmpe for Danmarks gode brand

Da jeg oplever, at muslimerne ønsker at invadere Danmark mere end godt er, ønsker jeg med dette læserbrev, at give et signal til Danmarks befolkning, at der er nogen, der handler på dette og samler det op.

Vi er et lille land, og vi glæder os som hovedregel altid, når der kommer tilflyttere til vores land. Men i dette tilfælde kan vi blive bekymrede, da denne ondskabsfulde religion som muslimerne står for, kan skabe splittelse i vores land i stedet for fællesskab og samling, som vi ellers er kendt for.

Vi ved der er mange frustrerede borger i Danmark lige nu, og jeg vil gerne opfordre til, at vi alle holder en god og ordentlig tone. Jeg ønsker ikke splittelse, for noget af det vigtigste i vores land, er vores stærke fællesskab.

Danmark bør nu handle hurtigt i forhold til den ondskabsfulde religion, som muslimerne står for. Derfor forsøger jeg og andre for næsen af muslimerne, at købe grunde og bygninger der hvor muslimerne har tænk sig at bygge moskeer. Hvorvidt Danmark kan nå at overhale muslimerne indenom og købe disse byggerunde og bygninger for næsen af muslimerne, ved jeg ikke, eller om løbet er kørt.

Der er værdier, jeg fortsat ønsker i Danmark, ærgerligt hvis Danmark, der er kendt vidt og bredt som et homogent land, nu skal til at være kendt som hjemsted for den ondskabsfulde religion. Jeg er mest nervøs for den ballade, muslimerne måske kan trække med sig.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige