Vinterbelysning.

Skive kommunes borger har været med til at betale en formue til konsulenter for at købe de billigste lyskæder. Alle, på nær Skive kommunes ”kloge hoveder” og de dyre konsulenter havde ikke tænkt på, at vejret kunne spille dem et pus. Det gik som mange havde frygtet, systemet virker ikke. Det kommer kun til at virke, hvis der yderligere tilføres mange penge.

Læst i Skive Folkeblad i dag onsdag den 11.11.19 side 11. Formanden Jens Peder Hedevang bliver citeret for, at vide, at Palle Christensen fra firmaet Optima Belysning skulle være indforstået med, at udbuddet skulle gå om. Det harmonerer ikke med de oplysninger jeg har. Jeg nægter at tro på, at journalisten Jens Kristensen selv har fundet på det.

Jeg gentager lige engang det, der omhandler udvælgelsen af en leverandør. Her valgte Skive kommune, at 50 % skal være pris 50 % skal være kvalitet, så kan det ikke være rigtigt, at det vindende firma får samme point som Optima Belysning når det gælder kvaliteten. Havde det gået ordentlig til, så skulle Optima Belysning, have tildelt opgaven. Skive kommune har tydeligvis snydt på vægten, også i dette tilfælde. Nu kan det så vise sig, at det kan komme til at koste kommunens borger flere penge. Jens Peder Hedevang udtaler, kommunen skal da ikke betale godt 66.000 mere for de lyskæder. Jo, det skal kommunen, for så havde man fået den rigtige kvalitet. En sådan udtalelse fra Jens Peder Hedevang er kun til at smile over, når man ved, at den forvaltning som han er formand for, smider med pengene til projekter der over hovedet ikke er styr på.

Erik Mortensen

Kybehuse – 153 7870 Roslev.